Chefista: Lezzetin ve Kalitenin Buluşma Noktası
Chefista, modern üretim tesisleri ve yenilikçi yaklaşımıyla gurme lezzetleri sofralara taşıyan öncü bir markadır. Günlük toplam 34 ton üretim kapasitesi ile Türkiye’nin en kapsamlı üretim tesislerinden birine sahip olan Chefista, tavuktan atıştırmalıklara, kaplamalı ürünlerden döner ve hazır yemeklere kadar geniş bir ürün yelpazesi sunmaktadır. Tesisimiz, 1.500 m² alan üzerine kurulmuş olup, toplam 800 m²’lik soğuk hava deposu ve 30 m2 şoklama kapasitesiyle üretim sürecinin her aşamasında tazeliği ve güvenilirliği garanti etmektedir.Chefista, günlük 24 ton soslu tavuk, 5 ton atıştırmalık ürün, 10 ton blok döner ve 5 ton kaplamalı piliç ürünü üretim kapasitesine sahiptir. Ayrıca, tesisimizde her gün 10.000 adet hazır yemek üretilerek sofralara taşınmaktadır. Chefista’nın tüm üretim süreçleri uluslararası standartlara uygun olarak gerçekleştirilir. ISO 9001, ISO 22000, HACCP ve GFSI sertifikasyonlu FSSC 22000 belgelerimiz, kalitemizi ve güvenilirliğimizi belgelemektedir. Doğal ve premium malzemelerle hazırlanan Chefista ürünleri, katkısız, sağlıklı ve lezzetlidir. Şeflerden ilham alan tariflerimizle, hızlı ve pratik bir şekilde sofralarınıza şef dokunuşu getiriyoruz.



Yüksek Üretim Kapasitesi
Günlük 34 ton üretimle, Türkiye’nin en kapsamlı piliç işleme tesislerinden biriyiz.

Doğal ve Katkısız İçerik
Tüm ürünlerimiz katkı maddesi içermez. Gerçek malzeme, gerçek lezzet.

Şef İlhamlı Tarifler
Her ürünümüz, şef dokunuşu ve Ar-Ge desteğiyle özenle geliştirilir.
Chefista Dünyasına Bir Adım Daha Yaklaş !
Yeniliklerden ilk sen haberdar ol, mutfağında fark yaratacak sürprizleri kaçırma!